Excel Bestand Op Ipad Bewerken

 • iPad app voor excel bestanden met bewerken? - Startpagina ...
 • Excel bestanden openen (XLS en XLSX) - Webwijzer
 • Hoe je MDB -bestanden bewerken op een iPad
 • MS Excel: werkbladen bekijken, bewerken en maken - Apps op ...
 • iPad app voor excel bestanden met bewerken? - Startpagina ...

  Ik Ben opzoek naar een app waar in je excel bestanden kan openen via de mail, kan bewerken opslaan en dan weer kan versturen via mail. Ook moet de app mogelijkheid bieden om de bestanden onder te kunnen verdelen over verschillende mappen op de iPad zelf Teksten typen en bewerken op de iPad kan lastig zijn. Maar met onze handigheidjes is het typen, knippen en plakken van teksten of de cursor verschuiven, een stuk makkelijker.

  How-to: Office-documenten openen op de iPad | Apple ...

  Quickoffice Pro HD is het Office-pakket van Quickoffice. Het pakket biedt je de mogelijkheid zowel Word-, Excel- als PowerPoint-bestanden te openen en te bewerken. Hierbij worden bestanden van de versie 98 tot 2008 ondersteund en kun je dus bijvoorbeeld zowel .doc- als .docx-bestanden openen. Office-bestanden openen en bewerken op je smartphone of tablet is niet altijd makkelijk. Veel office-apps zijn duur of bieden in de gratis versie alleen viewer-mogelijkheden. WPS Office (voorheen Kingsoft) is anders: dit is een van de betere gratis app om Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties te bekijken én te bewerken.

  Video: Bestanden opslaan in Excel voor iPad - Excel voor iPad

  In Excel voor iPad wordt uw werk altijd automatisch opgeslagen, zelfs wanneer u een kleine wijziging aanbrengt. In de meeste gevallen hoeft u niets te doen om uw document op te slaan. Bekijk deze trainingsvideo voor meer informatie over de functie voor automatisch opslaan. Maak een nieuwe spreadsheet en werk er samen met anderen aan, op je computer, telefoon of tablet. Blijf productief met of zonder internetverbinding. Gebruik Spreadsheets om Excel-bestanden te ...

  Help voor Excel voor iPad - Excel voor iPad

  Help voor Excel voor iPad. Excel voor iPad Meer... Minder . We gebruiken uw feedback om deze artikelen bij te werken en te verbeteren. Gebruik de knoppen aan het eind van deze pagina's om ons te laten weten wat u goed vond en wat beter kon. Basis. De bestanden op uw computer synchroniseren met uw mobiele apparaat. Waar is Opslaan als? Waarom kan ik mijn bestand niet openen? Kan ik offline ... Het gaat wel, je moet alleen een app downloaden om het te laten werken. Ik zou graag willen weten of je wel PDF-bestanden kan openen. Anders moet je een algehele app (zoals ThinkFree Office voor Android) installeren. Ik zeg: gewoon zoeken op 'office' in de App Store. Excel-bestanden kunnen lange tijd op de computer aanwezig zijn. Ze worden bijgewerkt van versie naar versie en worden vaak van de ene gebruiker naar een andere gebruiker verstuurd. Een gebruiker neemt vaak een Excel-bestand over, maar weet niet wat er in het bestand is opgenomen. De volgende gebieden kunnen prestatie- of vastloop-problemen veroorzaken:

  Nieuwe iPad? En je wilt Word of Excel documenten kunnen ...

  En je wilt Word of Excel documenten kunnen openen/bewerken? GRATIS. Nieuwe iPad? En je wilt Word of Excel documenten kunnen openen/bewerken? GRATIS . By Sjeltur on 30 januari, 2014. Ik zie toch regelmatig vragen (per email, maar ook in Tweets) de vraag voorbij komen van ‘Wie weet er een goede app die met Word of Excel werkt (liefst gratis)’. Dit is op zich natuurlijk helemaal geen rare ... Beste forumleden, Zo af en toe ontvang ik een excel-bestand. Da's op zich geen probleem want met de excel-viewer kan ik die gewoon bekijken en zonodig printen. Maar heel af en toe wil ik het excel-bestand bewerken en dat gaat uiteraard niet met een viewertje. Download Microsoft Word nu en krijg de beste manier om vanaf uw iPhone of iPad documenten te maken, delen en bewerken. Meld u aan met een gratis Microsoft-account om documenten te maken of bewerken op apparaten met een schermgrootte van 10,1 inch of kleiner.

  Microsoft Office op iPhone en iPad gebruiken

  Microsoft Office op iPhone en iPad gebruiken? Bestanden van Word, Excel en PowerPoint kun je op iPhone en iPad op allerlei manieren bewerken. Behalve Excel zijn ook Word en PowerPoint te krijgen voor Android, iPhone en iPad en Windows 10 tablets en Windows 10 Mobile. Een Office 365 abonnement is alleen nodig voor geavanceerde functies, maar de meeste thuisgebruikers zullen prima uit de voeten kunnen met de gratis versie. Let op! Je moet wel aangemeld zijn met je (gratis) Microsof ... De iPad is niet specifiek gemaakt voor business-toepassingen, maar in de praktijk wordt hij er wel steeds vaker voor gebruikt. iPads blijken bijzonder veelzijdig: ze bieden op afstand toegang tot een Mac of PC, je kunt er documenten op bewerken en bestanden synchroniseren, je kunt de tablet als extra monitor gebruiken, je kunt er online ...

  Excel bestanden openen (XLS en XLSX) - Webwijzer

  Deze online viewers en apps kunnen Excel bestanden - XLS en XLSX - openen zonder Office op een Windows PC, Mac, Android, iPhone of iPad. Op basis van de apps die op je iPhone of iPad staan, stelt de Bestanden-app een offline overzicht samen. Deze kun je terugvinden via de optie 'Op mijn iPad/iPhone', hierin vind je alle documenten terug die door een bepaalde app offline bewaard zijn op het iDevice zelf.

  Excel bestanden bewerken in webdav op iPhone

  Ik wil op mijn iPhone een excel bestand bewerken en dan opslaan zodat het ook op mijn computer etc. bijwerkt. Ik gebruikte altijd quickedit en dat ging prima maar nu ondersteund deze ineens geen webdav meer. In numbers of excel op iPhone kan ik wel openen maar niet bewerken en opslaan, deze maken een copy. Mijn excel bestanden staan op onduidelijke wijze allemaal op ALLEEN LEZEN. Ik ze niet meer bewerken of opslaan hoe los ik dit probleem op zodat ik mijn excel bestanden weer kan gebruiken.

  De Bestanden-app gebruiken op een iPhone, iPad of iPod ...

  Tik op 'Selecteer' en kies het bestand. Tik op 'Orden' . Kies onder 'Op mijn [apparaat]' een map of tik op 'Nieuwe map' om een nieuwe aan te maken. Tik op 'Verplaats'. U kunt ook lang drukken op een bestand, 'Verplaats' kiezen en de map selecteren waarnaar u het bestand wilt kopiëren. OffiXLS iPhone and iPad excel editor with LibreOffice. OffiXLS is an iPhone and iPad app that provides an excel editor for Microsoft XLS. It uses LibreOffice online provided by OffiDocs, and it is available in the Apple iTunes Store: OffiXLS is an app to edit XLS spreadsheets that you will be able to create, modify and share.

  Hoe je MDB -bestanden bewerken op een iPad

  Transfer 3 het MDB -bestand naar uw iPad , als je nog niet hebt het bestand opgeslagen op de iPad -systeem . 4 . Tik op het Access Mobile pictogram op de iPad en tik op de " Open " icoon om het MDB-bestand openen op de iPad . Na de MDB-bestand opent , tikt u op de tabel die u wilt openen en bewerken . 5 . Tik een record die u wilt bewerken ... De iBooks applicatie op de iPhone en iPad zal ongetwijfeld vooral gebruikt worden om boeken te lezen. Dit kunnen iBooks zijn gekocht in de gelijknamige store, maar ook andere ePub boeken kun je toevoegen aan de applicatie. Bovendien kun je al je iBooks synchroniseren met iCloud.. Naast boeken wordt de iBooks app ook gebruikt om pdf-bestanden te openen en te lezen.

  ‎Microsoft Excel in de App Store

  Download Microsoft Excel en geniet ervan op je iPhone, iPad en iPod touch. ‎Met Microsoft Excel, de app voor spreadsheets, kunt u snel en gemakkelijk bestanden maken, bekijken, bewerken en delen. Beheer spreadsheets, tabellen en werkmappen die als bijlage zijn toegevoegd aan e-mailberichten, vanaf uw telefoon. Zelfs sommige van de duurdere iOS-apps nietlaat gebruikers Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden op hun iPhone of iPad bewerken. U hebt veel opties als u Office-bestanden alleen op een iDevice wilt bekijken, maar het bewerken en maken van documenten is een geheel nieuwe zaak. …Deze bestanden staan in 1 map, dus als we in een keer die map op de IPad kunnen zetten is dat wel het snelste…. iFiles (uit App Store) op je iPad zetten. Uploaden via de browser* op je Mac. Klaar. Word wordt gewoon standaard gelezen door iFiles. En daarvandaan kun je de documenten ook doorsluizen naar Pages, als je ze wilt bewerken o.i.d.

  Word, Excel en Powerpoint bestanden bewerken op je iPad of ...

  Met hun software kon je voor weinig geld Office bestanden bewerken op de Pocket PC, iDevice en eerder nog (wie kent hem nog) de Palm. Google heeft nu besloten om Quickoffice gratis te maken. Je kan met deze software alle Word, Excel en Powerpoint zonder conversie, bewerken op je iDevice. Op mijn iPad kan ik pdf bestanden lezen, maar ik kan ze niet opslaan! de handleiding wilde ik opslaan in bestanden, ik koos eerst 'Bewaar in bestanden' en dan krijg ik een venster met iCloud en 'Op mijn iPad'. als ik op de laatste klik gebeurt er helemaal niets. Dat is het probleem.

  excel bestand gebruiken op Ipad - Microsoft Community

  Ik wil graag een excel bestand, gemaakt op mijn computer (windows 10) verder bewerken op mijn Ipad. Ik heb het bestand via mijn mail als bijlage verzonden en geopend in excel op mijn Ipad. Nu geeft mijn Ipad aan dat ik het bestand alleen kan lezen en niet kan bewerken en in deze versie van excel kunnen geen VBA macro's worden uitgevoerd. Als u een bestand (bijvoorbeeld een Microsoft Excel-spreadsheet) wilt openen op uw iPhone of iPad, tikt u op het bestand in de spreadsheetbeheerder. Als u de spreadsheetbeheerder niet ziet, tikt u op de knop 'Terug' (op een iPhone of iPod touch) of op 'Spreadsheets' (op een iPad). Vervolgens tikt u op het bestand dat u wilt openen. Als een ... Als je een PDF-bestand naar de iTunes-bibliotheek op je iPad versleept, wordt het bestand door iOS als boek beschouwd, en wordt het weergegeven onder de header Boeken. Je kunt het bestand dan onder andere openen in de gratis iBooks-app. iOS heeft echter beperkte ondersteuning voor Microsoft Office-bestanden zoals Word en Excel. Veel ...

  Vraag over bewerken office excel dokumenten - iCulture ...

  Vraag over bewerken office excel dokumenten. Vraag over bewerken office excel dokumenten discussie in iPad Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Al menig topic gelezen over het bewerken van excel op de ipad , maar geen antwoord kunnen vinden op mijn vraag.Het gaat om het ... (verdwijnt na registratie) Bekijk, bewerk en deel bestanden zonder dat je moet schakelen tussen verschillende apps. Unieke mobiele manieren om eenvoudiger documenten aan te maken Transformeer afbeeldingen in bewerkbare Word- en Excel-bestanden met een klik op een knop en meer. Op deze manier is de veiligheid van je gegevens 100% gegarandeerd. Omzetten naar Word om originele content te bewerken Bewerk de originele content door je pdf om te zetten in een bewerkbaar Word-bestand met onze PDF naar Word -tool.

  Drie apps voor het bewerken van documenten op je iPad ...

  Een iPad is natuurlijk heel leuk om spelletjes op te spelen en films mee te kijken, maar soms moet er serieus gewerkt worden. Daarom in dit artikel drie apps voor het bewerken van documenten op je ... Wilt u bestanden van uw desktop ook op uw iPad tablet beschikbaar hebben? Dan kun u deze eenvoudig overzetten. In deze video legt Paradigit uit hoe u deze ee... Word for iPad, iPhone and iPod touch, PowerPoint for iPad, iPhone and iPod touch; In dit artikel Symptomen. Wanneer u probeert een Microsoft Office-bestand zoals Word, PowerPoint of Excel te openen vanuit een SharePoint 2010-document bibliotheek op een iPad met Microsoft Office-toepassingen geïnstalleerd, wordt het bestand niet geopend ...

  Bestanden delen en bewerken - iCulture forum | iPhone ...

  Bestanden delen en bewerken. Bestanden delen en bewerken discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Zie door de bomen het bos niet meer.Zoek een app of iets dat goed werkt wil excel bestanden van pc delen met iPad en ... (verdwijnt na registratie) Met de gratis Microsoft-apps voor Word, Excel en PowerPoint bewerkt u voortaan moeiteloos uw bestanden op de tablet of smartphone. SeniorWeb maakt gebruik van cookies Onze website maakt ook gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig.

  MS Excel: werkbladen bekijken, bewerken en maken - Apps op ...

   Met de krachtige app voor Excel-spreadsheets kunt u bestanden snel en eenvoudig maken, bekijken, bewerken en met anderen delen. U kunt er ook werkmappen die als bijlage bij een e-mail horen, bekijken en wijzigen. Werk met vertrouwen in boekhouding, controle, financiën of andere gebieden, met iedereen, op elke locatie. Met Excel kunt u zelfs onderweg de meest complexe formules ... Alles wat je op je laptop doet, kun je ook met Office 365 voor je iPad (en op je Android-tablet of smartphone natuurlijk). Het is er voor iedereen en helemaal gratis! Je kunt je bestanden overal mee naartoe nemen en bewerken. De programma’s zien er op je iPad net zo uit als op bijvoorbeeld je laptop. Daarbij wissel je supersnel bestanden uit ...

  Bestanden bewerken op je tablet | Apps & Software ...

  Tip 11 Ook lokale bestanden kun je bewerken op een Android-tablet. Tip 12: Documenten op iPad. Ook op een iPad kunnen documenten lokaal worden opgeslagen. Alleen kun je hier niet vrijelijk tussen alle mappen die er bestaan ronddwalen. Je ziet alleen een map die strikt aan QuickOffice is toegekend. Zo werkt de iPad nu eenmaal. Lokale bestanden ... Ik heb DS Cloud geïnstalleerd op mijn iPad samen met MS Word en MS Excel. Als ik Word en Excel bestanden ophaal en open vanuit DS Cloud krijg ik in Word en Excel vervolgens de melding dat ik mij moet aanmelden (terwijl ik via Word al aangemeld ben). Als je een bestand niet kunt bewerken, kan dit een van de volgende redenen hebben: De eigenaar heeft je geen toestemming gegeven om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd op een ander Google-account. Iemand anders met bewerkingsrechten heeft je toestemming voor bewerken verwijderd. Toestemming vragen om het bestand te bewerken

  Excel op de ipad - Lesmateriaal - Wikiwijs

  In deze lessen leren we Excel op de iPad te gebruiken. Het is het gemakkelijkst wanneer je deze cursus met z'n tweeën doet. De één gebruikt de iPad om deze cursus in beeld te houden en de andere opent op de iPad de app Excel. Voordat je met deze cursus begint moet je eerst in Onedrive een map aanmaken met de naam Excel-bestanden. Wil ik echter dit bestand op mijn iPad bewerken, dan moet ik het openen in Numbers en dat gebeurd dan niet meer in de Dropbox-omgeving waardoor het opgeslagen werk niet meer synchroon loopt. Ik moet het bewerkte document weer apart uploaden naar Dropbox, wat omslachtig genoeg gaat, om de laatste versie te delen. DATEV bietet eine Vielzahl von Schnittstellenlösungen. Mithilfe der Schnittstellen können Sie beispielsweise Stamm- und Bewegungsdaten in ein DATEV-Produkt importieren bzw. zur weiteren Datenverarbeitung exportieren.

  Microsoft Office op iPad installeren (Word Excel PowerPoint)

  Dat kan, want Microsoft heeft losse Office-applicaties voor iOS gemaakt voor de iPad waarmee je Office-bestanden op je iPad kunt bekijken en bewerken. Word, Excel en PowerPoint zijn gratis ... Door op Check te klikken zal de DCA het bestand op inhoud nakijken Checken bestand Acties: Tijdens het check proces w ordt in het tabblad Scherm Log, overeenkomstig de gekozen opties in het Opties-scherm, de voortgang van het proces getoond. Door op Bew erk te klikken w ordt het bew erk proces gestart. 14 Zodra je weer online bent, worden je bestanden en mappen automatisch door Dropbox gesynchroniseerd met de nieuwste wijzigingen. Je kunt ook bestanden selecteren voor offline toegang op je Android- of iPhone-mobiel en zelfs op je iPad.  Download Microsoft Excel en geniet ervan op je iPhone, iPad en iPod touch. ‎Met Microsoft Excel, de app voor spreadsheets, kunt u snel en gemakkelijk bestanden maken, bekijken, bewerken en delen. Beheer spreadsheets, tabellen en werkmappen die als bijlage zijn toegevoegd aan e-mailberichten, vanaf uw telefoon. Ik wil graag een excel bestand, gemaakt op mijn computer (windows 10) verder bewerken op mijn Ipad. Ik heb het bestand via mijn mail als bijlage verzonden en geopend in excel op mijn Ipad. Nu geeft mijn Ipad aan dat ik het bestand alleen kan lezen en niet kan bewerken en in deze versie van excel kunnen geen VBA macro's worden uitgevoerd. Apple new product development process. Help voor Excel voor iPad. Excel voor iPad Meer. Minder . We gebruiken uw feedback om deze artikelen bij te werken en te verbeteren. Gebruik de knoppen aan het eind van deze pagina's om ons te laten weten wat u goed vond en wat beter kon. Basis. De bestanden op uw computer synchroniseren met uw mobiele apparaat. Waar is Opslaan als? Waarom kan ik mijn bestand niet openen? Kan ik offline . Een iPad is natuurlijk heel leuk om spelletjes op te spelen en films mee te kijken, maar soms moet er serieus gewerkt worden. Daarom in dit artikel drie apps voor het bewerken van documenten op je . Jogo mario app store. En je wilt Word of Excel documenten kunnen openen/bewerken? GRATIS. Nieuwe iPad? En je wilt Word of Excel documenten kunnen openen/bewerken? GRATIS . By Sjeltur on 30 januari, 2014. Ik zie toch regelmatig vragen (per email, maar ook in Tweets) de vraag voorbij komen van ‘Wie weet er een goede app die met Word of Excel werkt (liefst gratis)’. Dit is op zich natuurlijk helemaal geen rare . Vraag over bewerken office excel dokumenten. Vraag over bewerken office excel dokumenten discussie in iPad Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Al menig topic gelezen over het bewerken van excel op de ipad , maar geen antwoord kunnen vinden op mijn vraag.Het gaat om het . (verdwijnt na registratie) Arabic tv xbmc download apple. Tip 11 Ook lokale bestanden kun je bewerken op een Android-tablet. Tip 12: Documenten op iPad. Ook op een iPad kunnen documenten lokaal worden opgeslagen. Alleen kun je hier niet vrijelijk tussen alle mappen die er bestaan ronddwalen. Je ziet alleen een map die strikt aan QuickOffice is toegekend. Zo werkt de iPad nu eenmaal. Lokale bestanden . Dat kan, want Microsoft heeft losse Office-applicaties voor iOS gemaakt voor de iPad waarmee je Office-bestanden op je iPad kunt bekijken en bewerken. Word, Excel en PowerPoint zijn gratis . In deze lessen leren we Excel op de iPad te gebruiken. Het is het gemakkelijkst wanneer je deze cursus met z'n tweeën doet. De één gebruikt de iPad om deze cursus in beeld te houden en de andere opent op de iPad de app Excel. Voordat je met deze cursus begint moet je eerst in Onedrive een map aanmaken met de naam Excel-bestanden. Microsoft Office op iPhone en iPad gebruiken? Bestanden van Word, Excel en PowerPoint kun je op iPhone en iPad op allerlei manieren bewerken. Met hun software kon je voor weinig geld Office bestanden bewerken op de Pocket PC, iDevice en eerder nog (wie kent hem nog) de Palm. Google heeft nu besloten om Quickoffice gratis te maken. Je kan met deze software alle Word, Excel en Powerpoint zonder conversie, bewerken op je iDevice. Power station ipad iphone.

  1370 1371 1372 1373 1374 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400